Saknar dig redan, Ida. RIP <3

Du var mormors hund... men det kändes som om du var min när jag var med dig.
De som säger att man inte kan ha samma relation till ett djur som man kan ha till en människa har nog inte haft djur. Eller så har de helt enkelt inte samma sorts inställning till djur. För mig så har mina hundar varit (och är) en del av familjen. Min första hund, Zigge, som jag fick när jag var 6 år var som en bästa vän, likaså Zorro. Och Mini.
Och Ida hade jag också ett starkt band till. Snällare och mer underbar labrador hade man fått leta efter.
Jag må inte vara religiös eller tro på Gud, men jag tror på andar/spöken och liknande. Och jag hoppas att på någotvis att Ida är med morfar och Carro nu.
Och när ska tårarna ta slut? Fan vad jag saknar henne.

V.S.S.K.U




Jag är fortfarande inne på en nostalgi-tripp bland alla mina gamla bilder. Den här bilden fick mig rent utav att börja skratta högt för mig själv här hemma! Bilden är tagen sommaren 2007 då jag tog ett tåg in till Göteborg för att träffa en vän jag lärt känna online, Sofia.
V.S.S.K.U var en liten "organisation" vi skapade tillsammans bestående av endast vi två, haha. Det står för "Vi som stödjer kåta ungdommar". Och när vi var inne på en leksaksaffär så kunde vi inte låta bli med att lämna något efter oss ;)
Dock så lär ju ingen ha fattat vad det står för! Bara fått en hint av delen "hentai ftw 8D" om man nu är familjär med japanska termer!
Ah gud, vi brukade ha en hel del kul tillsammans online!
Äsch, nu ska jag fortsätta med mitt spel! :)
Toodles!

Come fly with me




En bild som jag tog den 21 maj 2008 när jag satt på flyget till Toronto. Det var första gången jag helt själv åkte iväg till ett annat land där jag egentligen inte kände någon som jag träffat förr.
År 2007 lärde jag känna en av mina bästa vänner, Beverly, och hon kommer från Kanada. Vi hade samma intressen, kunde prata om allt och inget... och vi kom på att vi ville gå på ett japanskt populärkulturs konvent tillsammans i Toronto, som heter Anime North.
I juli 2007 säger jag till min mamma att "Nästa år så åker jag till Kanada och går på konvent!", jag fick svaret, "Jaså du, ja det gör du nog heeelt säkert." Tydlig ironi.
Berättade för pappa om min plan, och han blev uppspelt och betalade min resa med argumentet "Man ska fan passa på när man har chansen!", och pang poff så hade jag bokade biljetter till både flyg och konvent. Fick självklart bo hos Beverly, så hotell behövdes inte mer än till konventsdagarna då det låt i centrum, och Beverly bodde i ett område som heter Markham... och Toronto är JÄKLIGT STORT!
Kommer aldrig glömma då jag kom av planet (och äntligen blev av med den fulla irländaren som setat framför mig under ca 9 timmar), hade svårt att hitta ut, och jag var jävligt nervös när jag fick svara på säker 20-30 frågor för att ens få komma igenom. Efter många om och men så var det bara att kika runt efter Beverly, och det tog inte lång tid innan jag såg henne. Och vi klickade lika bra i verkligheten så som vi gjorde online.
Det var en av de bästa veckorna i mitt liv.



Vid ett tillfälle då jag gjorde en super uppdatering på min dåvarande blogg för att låta släkt och vänner veta vad jag höll på med så somnade Beverly på mitt ben. Kunde inte låta bli att ta ett kort med mobilen, hon såg så söt ut när hon låg där och kramade sin Itachi-plushie. Lät henne sova tills jag var klar med mina ärenden online.
Och gud vad jag saknar henne! Vi brukade prata varje dag, men sen helt plötsligt så kom studier i vägen för oss båda och vi var sällan inloggade samtidigt pga att det är 6 timmars tidsskillnad.
Nu har vi inte pratat på flera månader, så jag skickade iväg ett mail till henne för att prata lite igen, och fråga om det finns någon chans att man får komma och hälsa på igen :)
Jag trivdes verkligen i Toronto. Vill tillbaka många gånger!
Men nu är det nog dags att sova... den är ju snart halv fem på morgonen, haha.
Toodles!

Den nakna sanningen

Läste ett inlägg hos Lady Dahmer om nakna barn på bild.
Kunde inte låta bli att skriva ner några av mina egna åsikter.
Först och främst så tycker jag det är galet hur folk kan reagera på nakenhet. Vad är det för speciellt med det egentligen? Under kläderna så är varje människa som vandrar på denna planet... dun dun duuuun... NAKNA! Surprise?
Men i vår tid så verkar ju nakenhet få många att direkt tänka på sex.
Fast något som inte är det minsta sexuellt alls är nakna barn. Om man nu inte är pedofil, men som LD säger så hänger det ju inte i nakenheten. Utan att det är ett barn.
Naket är naturligt, och det är fånigt att den blir så livat, till och med när inte ens några "privata delar" visas upp.
Äsch, tänker hålla käften nu och inte säga något mer. Jag har kort delat med mig av mina åsikter.


Här ser ni en ca 18-19 år yngre version av mig. En mycket nöjd och naken unge i sin pappas knä. Och då är det här en av de mindre nakna bilderna på mig!

Sommar sommar sommar

Kan knappt beskriva hur förbannat trött jag är på vinter just nu. Det är kallt, halt och helt enkelt inte roligt. Önskar att jag kunde uppskatta vintern lika mycket som jag gjorde när jag var liten. Då ville man ju ut och leka i snön! I dagens läge så flyr jag från all snö och kyla.
Fast tyvärr så går ju inte det så bra med tanke på att det är kallt inne. Jäkla värmepump... varför måste den stänga av sig så fort det blir kallare än -20 grader ute? Jag behöver värme. Nu. Sommar.
Fast jag är nöjd om vi bara får vår!
Usch... varför måste vintrarna vara så långa? D:
Nej nu blir det lite mer spel, sen sova!
Toodles!

Fallout New Vegas

Har en känsla av att istället för att spela bort dagarna så borde jag kaaanske lägga lite större vikt på mina studier.
Bara kanske.
Fan. Bäst jag tar tag i sakerna nu. Blä. Vill hellre spela Fallout New Vegas! Det finns så otroligt många ställen att undersöka i spelet! Jag älskar den typen av spel som det finns mycket att utforska, och att de val man gör påverkar spelets gång. Man får liksom tänka till om hur man ska göra, haha.
För övrigt så har det varit en bra dag idag! Lunchade med mamma, det blev en nacho-tallrik, suoer gott! Vi satt och pratade länge. Alltid kul att få en liten uppdatering :)
Just det, vi åkte också förbi hos mormor och fikade. Det var inte heller helt fel, även om man mer eller mindre blir attackerad av hundarna när man kommer innanför dörren. Tur att man är van vid hundar och har en schäfer ;P
Nej nu blir det studier! Ligger efter med förra veckans studier, lite klantigt sådär. Det är bara att speed-plugga nu XD
Toodles!

雪の華 - Mika Nakashima

Har inte riiiktigt kommit till stadiet då jag går och lägger mig än... jag stannade uppe och spelade lite väl länge, och lyssnade på musik. Men nu är det verkligen dags att gå och lägga sig! Skulle se illa ut om jag sov när mamma kommer och hämtar upp mig imorgon!
Lämnar låten jag lyssnar på just nu innan jag går!
Den heter Yuki no hana (snow flower) och det är Mika Nakashima som sjunger den. En riktigt fin låt som jag kan lyssna på hur många gånger som helst. Den ligger självklart på min iPod! :)
おやすみなさい! God natt :3

La Famiglia

Pappa, jag och mamma. 95-97, ingen aning om när exakt XD

Har inget bättre för mig så jag slänger upp ett blogginlägg till innan jag går och lägger mig!
Imorgon så ser det ut som att jag och mamma kommer träffas och äta lunch ute på stan. Det blir trevligt, träffar ju inte mamma så ofta i och med att jag bor i mitt hus hos pappa... Det känns lite konstigt eftersom jag brukade vara hos henne mest och nu så är jag hela tiden hos pappa!
Så det är ju klart att man saknar henne nu när vi bara ses då och då. Fast varannan vecka är väl i och för sig inte sååå sällan trots allt, haha. Jag är bara lite utav en mammagris antar jag.
Min mamma är som en bästa vän för mig också, vi kan prata om absolut allt! Och vi brukar hitta på allt möjligt tillsammans. Konserter, kryssningar, semester... och en hel del annat. Vi har rätt så mycket gemensamt faktiskt :)
Har jag tur så bjuder mamma på lunchen... men är man 20 (snart 21) så är det väl min egen skyldighet att betala för min mat... men man kan ju alltid hoppas!

För övrigt så är jag riktigt tacksam över min familj!
Just nu så bor jag i ett eget hus på min pappas tomt, dock så har jag inget kök i huset men det gör inget. Tar mindre än en minut att springa ner till pappas hus! Här bor jag alltså helt gratis och får mat varje dag trots att de inte behöver försörja mig längre. Det uppskattas! Blir nog kvar här tills ungefär augusti/september. Då ska jag förhoppningsvis ha kommit in på universitet.
Nu blir det att lyssna på lite mer musik, spela lite mer Fallout New Vegas och sen så ska jag sova!
Toodles!

Dagens FUCK YOU!

Har verkligen pluggat nästan hela dagen! Har läst från sida 1-100 i min bok om databashantering för att försäkra mig om att jag skulle kunna allt inför det teoretiska provet som jag kunde ladda ner nu under helgen. När man laddar ner provet så skulle man ha TRE TIMMAR på sig att skriva det. Jag föreställde mig ett lååångt prov där jag skulle få skriva massor, det var därför jag pluggade så mycket.
Men neeej.
Det visar sig att provet består av TIO FRÅGOR. Och visst, det låter väl i alla fall som en mängdr frågor som skulle kunna vara på ett prov... men grejen är att det var inte frågor som jag fick skriva svar på, utan det var kryssfrågor. Varje fråga hade fyra svarsalternativ, och jag fick då välja rätt svar.
Det tog mig otroligt långa och outhärdliga 10 minuter att göra klart provet. Som dessutom var bland de mest enkla frågor jag varit med om. Till och med lättare än frågorna jag har som närvarouppgifter varje vecka.
Orka att jag pluggat hela dagen för ett prov som jag fixade på ca 10 minuter... och som jag dessutom redan kunde svaren på.
Jaja, då vet jag att när det står betygsgrundande teoretiskt prov med tidsgräns på 3 timmar så behöver det inte vara något allvarligt. Fast man vet ju aldrig heller...
Äsch. Toodles!

Blondes have more fun?


If I were blonde...

Haha gud vilka gamla bilder jag har hittat idag! Letade upp min gamla kamera som jag hade ett 2 GB minneskort i! Det finns allt en hel del gott och blandat på det... som flera hemska ego-bilder på mig från 2008 i den där blonda peruken. Den ser faktiskt rätt så äkta ut... men i dagens läge så är den mycket kortare. Har nämligen klippt den!
Jag har ett flertal peruker som mer eller mindra bara står som prydnader på en hylla just nu. Men jag funderar på att sälja av dem, är i behov av pengar...
Jag har faktiskt varit blond en kortare stund i mitt liv! Jag blekte håret min awesome frisörska, och sen så skulle jag färga håret blått hemma (gjort ett flertal gånger). Men min färg blev försenad så jag fick vara blondin i ca en månad. Det var en rätt så speciell känsla, och jag måste erkänna att jag faktiskt gillade det! Fast jag föredrar att färga mitt hår mörkt. Just nu är det svart med liiite blått i. Bara så att man ser vissa skiftningar.
Jag älskar att variera mig när det kommer till frisyr! Känner för att gå och klippa mig riktigt kort igen. Det börjar bli långt... alltså till axlarna, haha. En gång i tiden hade jag jäkligt långt hår, typ ner till midjan om inte längre. Men det var ivägen och blev tovigt och det tog EVIGHETER att lufttorka (jag avskyr hårtorkar...).
Nej nu ska jag sortera fler bilder och se om jag hittar något mer roligt :D
Toodles!

Inte helt okej...

Min hund som ligger och solar, tagen September 2010 :D (Så vill jag ha det nu...)
Det är mer än 20 minus grader ute D:
När det är kallare än just -20 så slutar värmepumpen i mitt hus att fungera. Min pappa sa att det har något att göra med att maskinen anser att den ändå inte gör någon nytta då.
FUCK YOU VÄRMEPUMP! Sitter jag under den och det kommer varm luft bara på mig så är jag nöjd! Resten av huset behöver inte ens vara varmt... men neeej då. Den lägger av.
Mina fingrar är iskalla. Tack och lov så har jag jätte varma och mysiga tofflor, men det är inte direkt så att jag sitter med vantar framför datorn.
Försökte värma händerna på datorn. Men tydligen så har jag en för bra dator. Alltså så har den så bra kylarsystem att den knappt blir varm. Det är väl bra... men det skulle inte skada med någon värmekälla när det bara är 13 GRADER inomhus. Och då har jag också satt igång elementen. Men det hjälper då inte mycket :(
Antar att jag får lov att sova med typ tre lager kläder, med två lager tecken och ett par filtar i natt. Sover nog i vardagsrummet dessutom. Har inget element i mitt rum för tillfället...
Oh well. What do do?
Jag är van vid det här. Har bott här i ca 8 år snart. Varje vinter så blir det såhär, inte värdlens bästa isolering direkt.
Dessutom så har vattnet frusit. Så jag kan inte gå på toa eller dricka. Det är nästan värre än kylan! Man är ju inte så sugen på att gå ut och sätta sig i skogen direkt, haha...
Toodles! Förhoppningsvis så kommer jag överleva natten :D

Driver's High!

Sitter uppe och lyssnar på japansk musik
Har faktiskt haft en lång period då jag mest lyssnat på svensk och engelsk musik, men jag har faktiskt saknat att lyssna på just japansk musik! ^^
Blir helt nostalgisk när jag sitter och lyssnar på band som X Japan och Malice Mizer. Men just nu så lyssnar jag på lite annat. Som L'Arc en Ciel.
Jag tog faktiskt mitt blogg namn från just en Laruku låt! Den heter (obviously) Driver's High, slänger in en video så den som känner för det kan lyssna :)
L'Arc~en~Ciel kommer nog alltid vara ett av mina japanska favoritband! Kom dessutom in i deras musik genom animen Fullmetal Alchemist. De gjorde nämligen öppningslåten (READY STEADY GO) till andra säsongen! Rekommenderar både att lyssna på låten, och att se FMA.
Men nu borde jag nog gå och lägga mig. Den är ju snart 4... på morgonen. Haha, så det kan bli när man har kul vid datorn XD
Go natt~! Eller snarare god morgon...

Ny start, ny blogg!

Jag har tappat räkningen på hur många bloggar jag har haft än så länge... och nu så är det dags med en ny!
Hittade en fin desgin också, som jag kommer ha tills jag snickrat ihop min egen. Jag kan göra bloggdesigner, jag är bara väldigt lat och tar lång tid på mig med att göra dem.
Det finns ju så mycket annat kul som distraherar mig när jag väl sitter vid datorn.
Ska slänga ihop ett litet inlägg om mig själv senare, men just nu så behöver jag ta tag i mina studier.
För tillfället så pluggar jag programmering A, databashantering och Tyska steg 1. Efter prog och databashantering är klara så lägger jag på programmering B och grafisk kommunikation. Ska bli intressant :)
Toodles!