Inspiration! :D



Har ÄNTLIGEN fått lite inspiration till att rita igen. Har knappt känt för det på flera månader... tror det dessutom är något år sedan som jag verkligen försökte teckna något seriöst. Men nu sitter jag och målar karaktärer så att stiften börjar ta slut!
Anatomi och proportioner är inte riktigt min starka sida. Men när jag målar så har jag inte målet att allt ska bli så korrekt som möjligt, utan mitt mål är att få fram den rätta känslan för karaktären. Hade jag velat vara 100% anatomiskt korrekt hade jag pysslat med realism... vilket det här helt klart inte är, haha :)

Är fast i en "fantasy" period. Spelat Dragon Age flera timmar om dagarna. Skriver historier, målat diverse fantasy karaktärer, skapat mitt eget lilla universum. Köpte dessutom en jätte bra art-book på SF-bokhandeln i Stockholm. Och den var just om fantasy karakärer. Perfekt inspirationskälla! Lyckades dessutom lära mig några bra knep om att rita händer. Jag brukar avsky att rita händer. Men nu är det rätt så kul eftersom det faktiskt ser bra ut!

Nej nu ska jag återgå till mitt målande. Har plockat fram mina vattenfärger och ska måla lite makabra saker, haha... Hade tråkigt igår och började måla "blood and gore". Riktigt kul faktiskt, tror dock inte de bilderna kommer upp här.

Toodles!